Senshin Do ohjaajakurssi 2015

Seuraava Senshin Do ohjaajakurssi järjestetään vuoden 2015 aikana. Senshin Do on saanut kuluneen vuoden aikana mukavasti mediahuomiota ja uusia tilaisuuksia on avautumassa tuleville ohjaajille. Toiminta yhteistyökumppaneidemme kanssa on myös vakiintumassa ja lajin harrastajapiiri laajenemassa. Seuraavia askelia lähitulevaisuudessa on uuden Senshin Do opetus DVD:n lanseeraus, Senshin Do:n kehittäminen liikuntarajoitteisille sekä lajin vieminen Suomesta ulkomaille. Tämä kehitys seuraa alkuperäistä tavoitetta: ”Kaikilla on oikeus liikuntaan”.

Tulemme myös vastaisuudessa tarjoamaan täydentävää liikuntaa mahdollisimman laajalle toiminta-alueelle. Käytännössä tarjoamme Senshin Do liikuntalajia vastapainona kovalle, elimistöä rasittavalle liikunnalle sekä stressaavalle suorituskeskeiselle elämäntavalle. Liikunnan tulee olla hauskaa ja kokonaisvaltaista! Haasteellisinta on antaa lajille aikaa kasvaa, sekä ohjata ihmisiä harrastamaan palauttavia liikuntamuotoja, kuten Senshin Do:ta. Käytännössä tulemme tekemään Senshin Do:ta tunnetuksi, sekä jakamaan tietoa palauttavan liikunnan hyödyistä, sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisyssä. Tulemme järjestämään Senshin Do kursseja, sekä osallistumaan erilaisiin messuihin ja tapahtumiin, sekä kokoontumaan vähintään kerran vuodessa täydentämään taitojamme sekä jakamaan kokemuksiamme ryhmässä.

Koska Senshin Do on lajina vasta alkutaipaleella, vuonna 2015 valmistuvat ohjaajat ovat monessakin suhteessa erityisasemassa tekemässä lajia tunnetuksi ja kehittämään sitä edelleen. Tämä tarjoaa myös tuleville ohjaajille hyviä mahdollisuuksia kohdata ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja kehittyä sekä kasvaa henkilökohtaisella tasolla.

Tutustu Senshin Do:n taustoihin ja juttuihin allaolevia linkkejä seuraamalla:

https://www.youtube.com/watch?v=etuXt5wJXw0

http://senshindo.fi/wp-content/uploads/2014/07/IFO_FI_11_152162-11_Laeserne_tester-ID464593-VNaN.pdf

http://senshindo.fi/wp-content/uploads/2014/04/VH0214_Vierailulla.pdf

Lähetä lyhyt kertomus itsestäsi sekä ilmoita nimesi, sp-osoitteesi, puh. nrosi sekä kotipaikkakuntasi osoitteeseen senshin73@gmail.com. Kerro myös hieman työtaustasi sekä miksi haluat tulla Senshin Do ohjaajaksi.

Tässä vaiheessa kartoitamme mielenkiintoa ja halukkuutta niistä ihmisistä, jotka tosissaan ovat valmiita kouluttautumaan Senshin Do ohjaajaksi!  

Ohjaajakurssi on viikonloppupainoitteinen, sisältäen 6 opetusjaksoa. Kurssin sisältö ja hinta varmistetaan myöhemmässä vaiheessa. Kurssin tarkka aika sekä paikka ilmoitetaan kun ohjaajakurssilla on 10 kiinnostunutta osallistujaa.

 

Syysterveisin, Jonas Dufvelin, lajin kehittäjä